“Culture. Identity. Community.”

Benne vagy egy történetben?

A mi történetünk.

A Vates [ejtsd: vátesz] szó jelentése küldetéstudattal rendelkező költő, próféta.

Amikor 2019-ben létrehoztuk a márkát, nekünk is volt egy küldetésünk: a magyar irodalom legendás alakjairól akartunk üzenni és üzenetet közvetíteni tőlük. 

Az örökérvényű klasszikusok modernizálása volt a későbbi kollekcióink célja is. Előbb művészeti témákat dolgoztunk fel, majd legendás magyar mesekarakterek licenszeléséről állapodtunk meg.

A művészet és a kultúra ünneplésén keresztül kapcsolódási pontokat teremtve három érték vezérel minket:

Egyediség.

Valódi tartalommal és jelentéssel bíró témákat dolgozunk fel, hogy termékeink erős üzenettel és művészi értékkel bírjanak, valóban egyediek legyenek.

Minőség.

Kimagasló alternatívát kínálunk a tömeggyártott cikkek világában. Magas minőségű anyagokkal és olyan gyártási technológiákkal dolgozunk, amelyek biztosítják a termékeink tartósságát, időtállóságát.

Közösség.

Az általunk feldolgozott kulturális témák éppúgy szólnak rólad, mint rólunk, közösségünk bevonásával viszünk értéket mindannyiunk hétköznapjaiba. Felelősségünk, hogy a témáinkat ne csak felhasználjuk, hanem be is mutassuk a minket követőknek.

2022-től korábbi célkitűzéseink elérése mellett fenntarthatóbb működési struktúra kialakításán is dolgozunk. Értékeinket megtartva átalakítjuk termékpalettánkat és fokozatosan organikus termékek forgalmazására térünk át.

Benne vagy? Kapd magadra kedvencedet, és légy a történet részese!