2020 top termékei - Kitalálod, mik voltak a legnépszerűbb termékeink idén?

Elérkeztünk 2020 utolsó napjaihoz. Egy különös évet egy különös szilveszterrel zárunk holnap, és remélhetőleg egy kevesebb korlátot elénk táró új esztendőre ébredünk. Az év utolsó napjaiban a 2021-es év megtervezése mellett kiértékeltük a 2020-as évünket is. Ennek részeként most veletek is megosztjuk a legnépszerűbb termékeink listáját. 

1. Levegőt! maszk

A maszkok életünk részévé váltak 2020-ban. Bár sokáig vonakodtunk attól, hogy mi magunk is áruljunk maszkokat, végül októberben megjelenítettük a saját idézetes és művész maszkjainkat, majd később a mesemaszkjainkat is. Mindezek közül messzemenően a Levegőt! maszk volt a legnépszerűbb.

2. Örkény telefontok

Márciusi megjelenése óta rengetegen vásárolták meg az Örkény egypercese által díszített telefontokunkat, amit később ráadásul még környezetbarát eco verzióban is megjelenítettünk. Reméljük minden tulajdonosát sikerül néha megnevettetnünk, amikor egy kósza pillanatban ránéz a telefonjára.

3. Szabó Magda póló és telefontok

Letisztult design, gyönyörű idézettel - így hoztuk vissza termékünkön Szabó Magdát, irodalmunk nagyasszonyát. Az őt ábrázoló póló és telefontok ugyanolyan népszerűnek bizonyult.

4. Sorok között vászontáska

Sajnos az egyedi fekete-natúr színkombinációjú vászontáskáktól jövőre búcsút kell intsünk, de néhány darab még elérhető a legnépszerűbbnek bizonyuló Sorok között táskából.

5. Sorok között hoodie

Amikor a 2019-es téli kollekció részeként megjelent, nem terveztünk belőle többet gyártani, mint 50db. Viszont olyan sokan keresték rajtunk, hogy végül mégis újragyártottuk a Sorok között hoodiet, ami a legnépszerűbb pulóverünk volt idén.

6. Jobb volna... maszk

A Kosztolányis termékeinket sokan szeretitek, így nem meglepő, hogy az ő idézetével ellátott maszk lett a második legnépszerűbb maszkunk idén.

Idén nagy hangsúlyt fektettünk rá, hogy a költészet-inspirált termékeink mellett a művészeti vonalnak is teret engedjünk. Szerencsére nektek is tetszettek ezek az újdonságok, így a Van Gogh festménye által díszített maszk is nagyon népszerű volt.

8. Radnóti telefontok

Rengeteg új telefontok design jelent meg idén, de ami kiemelkedően népszerűnek bizonyult a Szabó Magdás telefontok mögött az a Radnótis minta volt, amin a Bájoló című verséből tettünk idézetet.

9. Művész zoknik

Év végén megjelenítettünk néhány művész zoknit is, amik hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendtek a karácsonyi ajándék vásárlási időszakban.

10. Shakespeare: Love story póló

Jövőre mindenképpen több nemzetközi szerzőt jelenítünk majd meg a termékeinken, látva azt, hogy a Shakespeare póló volt a második legnépszerűbb pólónk idén.

10+2. Dr. Bubó idézetes maszk + Dr. Bubó Mátrix póló

A végére még eláruljuk, hogy melyik két mesés termék volt a legnépszerűbb: Dr. Bubó idézetes maszk és Dr. Bubó Mátrix póló. Kíváncsian várjuk, hogy a 2021-es esztendőben vajon melyik mesés termékeink lesznek a legnépszerűbbek?

Megjegyzés hozzáadása

Minden megjegyzés szűrésre kerül, mielőtt megjelenne